SM-Kisat 2012

Noniin, nyt on otettu tuntumat SM-kisoihin ensimmäistä kertaa. Aloitetaan vaikka siitä, että olemme uistelleet joskus paremmillakin järvillä..

Startattiin kisareissulle torstaina aikaisin aamulla ja perille saavuttiin puolenpäivän kintaalla. Samantien paikalle päästyämme laskimme veneen kisakeskuksen rannasta järveen ja lähdimme kartoittelemaan kalapaikkoja.

Torstai ja perjantai menikin paikkoja kurkkiessa ja pitkiä linjoja vedellessä, muutama mittakalakin kyydissä pyörähti. Perjantain paikkojen perusteella päätimme kisan aloituspaikat.

Itse kisa alkoi vallan ja mainiosti, ensimmäisen 1,5h aikana kolme mitallista kalaa kyydissä, joista jopa yksi kappale kuhia. Tämän jälkeen tulikin se meille kovin perinteinen hiljainen hetki ja useamman tunnin tyhjännyhjäntä alkoi. Loppujenlopuksi puntarille saimme 4 mukavaa haukea ja kolme mitallista kuhaa, sijoitus ensimmäisen päivän jälkeen 28. Tässä vaiheessa alkoi jossittelu, koska karkuutimme metrisen hauen haavin laidalta..

Sunnuntai alkoi mukavan aurinkoisesti ja se siinä eniten huolestuttikin. Kova tuuli lisäsi haastavuutta lähteä tämän kokoluokan veneellä matalempaan veteen ja näinpä sinne ei sitten päästykään. Vedimme tyylipuhtaasti alitse ja liian syvää vettä, tuloksena munat pataan. Loppu tulema kilpailussa 54. sija.

 

Eihän se nyt ihan pertsiilleen mennyt, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Kokemusta tuleviin SM-kisoihin ainakin!

 

-Tomi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s