Harjottelemassa

Ensimmäinen kerta tänä vuonna kun kerettiin harjottelemaan kisaa varten. Huomenna olis kymppihaaki uistelu Siilinjärvellä ja muutamaksi tunniks tultiin pyörimään. Lähtiessä oli aika sumuista ja plaanissa ajosta ei ollu puhettakaan. Nyt aurinko paistaa ja muutamia kalojakin on jo tullu, mikä aikaisempien harjoituskertojen perusteella tietää huonoa huomiselle :) Yritän liittää mukaan jonkun kuvan jos puhelimella onnistuu.

– Antti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s