Kymppihaaki uistelu

No niin ja niinhän siinä sitten kävi, niinkuin aikaisemmassa viestissä ehdittiinkin jo piirtelemään kalanruotoja seinille. Olosuhteet olivat kilpailussa hieman erilaiset ja eväät kilpailuun eivät olleet ollenkaan samat kuin edellisenä päivänä. Tunnin uistelun jälkeen vieheet takaisin kyytiin ja kahva nurin ja paikkaa vaihtamaan. Sekään ei sitten tuottanut tulosta ja sama show uudemman kerran. Voitte varmaan tästä jo päätellä, että eihän sekään taas auttanut. Vedimme edellisen päivän tottumuksen mukaan syvältä ja ilmeisesti vedimme karkeasti alitse. Viisi tuntia tyhjää takana ja usko, toivo ja motivaatio lopuillaan.. Perus hätäratkaisu kehiin, painot pois ja pintavetoa penkoilla. Muutama minuutti ja ensimmäinen limatuubi kyydissä, muutama minuutti lisää ja toinen tuubi matkaan, mutta tässä vaiheessa alkoikin olla peliaika lopuillaan. Katsoimme paremmaksi lähteä rantaan vähin äänin venettä nostelemaan ja suuntaamaan kotia kohti. Eli tästä viisastuneena jätetään joko harjoittelut pois tai sitten reilummin kokeilemaan eri vaihtoehtoja uistelutaktiikoissa.

Kisat ovat tältä vuotta ohitse ja voimme keskittyä ajan sallimissa rajoissa vapaanajan vetelyyn. Suunnitelmissa siintää Pielisellä ja Suvasvedellä käynti. Josko sieltä löytyisi punalihaisia, innolla odotamme!

– Tomi

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Kymppihaaki uistelu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s