Suvas + Kallavesi

Pieni tauko tullut kirjottamisesta. Vene saatiin Matsomixilta ja kaiteesta tuli toimiva ja silmää miellyttävä. Muutaman reissun testissä ei ole löytynyt mitään moitittavaa. Kuvaa yritetään laittaa jos sattuu löytymään.

Suvakselle tehtiin reissu 7.11 ja vetoa tuli noin 5h. Veneessä kävi pari kappaletta n.40-45cm taimenia jotka jatkoivat suoraan uintiaan. Muita tapahtumia ei ollut. Päivän aikana jonkun verran sateli lunta ja tuuli oli aika kovaa. Onneksi tänä syksynä lämmitin on toiminut ongelmitta joten pienet pakkaset ei haittaa :)

Lähdössä 13.11

Etelä-Kallavedellä käytiin uistelemassa lauantaina 13.11. Tapahtumia oli nyt enemän kuin viimeksi. 4 tärppiä joista 2 kalaa oli +50cm järväreitä. Näistä toinen lähti uimaan ja toisesta otettiin ruokakala. Keli oli mukava, muutama aste plussaa ja sopivan mieto tuuli. Veneitä ei kallaveden puolella näkynyt, liekkö olleet Suvaksella.

Nytten on tämä kausi uistelun osalta pulkassa ja vene viety talvisäilytykseen. Kaudella tuli uistelutunteja vähän normaalia vähemmän johtuen töistä ja kisoissakaan ei keretty käydä niin paljoa kuin oli tarkoitus. Toivottavasti ensi kaudella tilanne korjaantuu. Ps. kuvat ovat iphone laatua joten toivotaan että niistä jotain selvää saa.

Tomi + kala


– Antti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s