Höytiäinen 21.10 + Matsomix

Torstaina oli tarkoitus tuoda vene Ylämyllylle Matsomixille takakaiteen tekoa varten. Samaan reissuun ajateltiin yhdistää pieni uistelu Höytiäiselle kun kerta sielläpäin oltiin. Aiemmat kokemukset punalihaisen kalastamisesta ovat aika heikot ja tarkoituksena oli lähinnä lähteä harjoittelemaan. Uisteltua tuli noin 6 tuntia ja sää oli ihan mukava kalan kannalta, pientä tuulta ja tihkusadetta. Ainoana tapahtuma oli päivän aikana n.45cm taimen joka pääsi jatkamaan uintiaan vahingoittumattomana. Tästä on hyvä lähteä parantamaan ja yrittää saada se ensimmäinen mittakala vielä tällä kaudella. Tavoitteena olisi vielä ainakin yksi reissu keretä Suvakselle tekemään.

Vene on tällä hetkellä Matsomixin pihassa ja jännityksellä odotamme minkälainen takakaiteesta tulee. Siitä sitten kuvia kunhan saamme veneen takaisin.

– Antti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s