16.10 Suvas

Eilisen innoittamana olihan se tänäänkin lähdettävä testaamaan. Aamulla mäkkärin kautta veneellä ja lähtemään päästiin 7.15 ja kamat oli vedossa kahdeksan aikaan. Noin puolen tunnin jälkeen tuli tupla tärppi josta molemmat kalat olivat n.50cm järväreitä ja pääsivät jatkamaan matkaa hyväkuntoisina. Aamulla keli oli pilvinen ja paikoin oli aika navakka puuskainen tuuli. Keli rupesi aamupäivän myötä poutaantumaan ja tuulikin laantui. Päivän aikana ei enää muita tapahtumia saatu ja yhden aikaan oli kamat kelattava ylös muiden menojen takia. Toivottavasti vielä tänä syksynä muutaman kerran pääsisi käymään kalalla!

– Antti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s