Kaluston testausta 9.5

Eilen saatiin vene kaluston ostalta kuntoon ja tiputettua järveen ja tänään päästiin testaamaan kevään asennukset. Suurin mielenkiinto oli takiloita kohtaan, talvella tuli hankittua Digitrollit ja niitä oli kova kuume päästä testaamaan. Parin tunnin testauksen jälkeen ainakin pohjanseuranta toimii hyvin ja reaktioaika on jonkun verran nopeampi kuin allekirjoittaneella :) Muita asenteluita oli takilavavoille uudet paikat veneen perästä ja uuden pilssipumpun asennus sumppuun. Vapatelineiden paikat tuntuivat sopivilta ja saavat olla paikoillaan ainakin ensimmäisiin kisoihin asti jolloin ne saadaan testiin tositoimissa. Ainoat saaliit tällä testireissulla jäivät kaisloihin joita riitti vielä riesaksi asti. Kirjoitellaan lisää kunhan keretään seuraavan kerran kalaan!

– Antti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s