Kymppihaaki 5.10

Vuorossa oli Koillis-savo cupin viimeinen osakilpailu, kymppihaaki -uistelu. Aiemmista vuosista poiketen lähtö oli Riistavedeltä, mutta kisa-alue oli sama kuin aiemmissakin kisoissa. Matkaa juurusvedelle vain tulee melkoisesti enemmän, joten jäimmekin pyörimään lähemmäksi riistavettä ja paikoille joissa olemme olleet yleensä riistaveden kisoissa.

Heti saatuamme kaikki kamat laskettua tuli ensimmäinen tärppi, kala oli noin 4kg hauki ja peli oli avattu hyvin. Kala tuli syvän päältä vasta matkalla ”pelipaikoille”. Aikamme oltua ensimmäisellä paikalle päätimme vaihtaa paikkaa koska kesän luottopaikka ei antanut yhden yhtä tärppiä. Tässä välissä uistelimme pari tuntia tyhjää ja tilanne alkoi näyttää huonolta. Sen jälkeen löysimme paikan josta otimme tuntiin 7-8 mittahaukea kyytiin ja se loi vähän uskoa. Tämän jälkeen taas oli hiljaista ja tuli vain satunnaisia tärppejä.

Lopulta punnitukseen saimme 14 haukea kokonaispainoltaan vajaa 25kg ja sijoitus oli 6. Tulokseen olemme ihan tyytyväisiä mutta hieman useammilla paikan vaihdoilla olisi saattanut kalamäärä tuplaantua..

Suunnitelmissa olisi vielä tehdä muutama pisto Suvasvedelle ja käydä Höytiäisellä lohitreffeillä. Toivottavasti parin vuoden tauon jälkeen saadaan edes kosketuksia punalihaisiin.

Image
Kylienkaupoilla
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s