Trailerin katsastus

Ensimmäisen kisan lähestyessä sunnuntaina tuli trailerin katsastus ajankohtaiseksi. Kisan ollessa Rääkkylässä ei ole muuta mahdollisuutta kuin vetää vene auton perässä paikalle.

Hylätty
Hylätty

Niinkuin kaikki jutut yleensä myös kärrin katsastus jäi aika viime tinkaan, tästä syystä myös Suvaksella on käyty vesiteitse. Tiistaina vein kärrin konttorille ja sieltähän arvatenkin tuli HYLÄTTY. Muuten ei mitään hätää mutta torstai on pyhäpäivä ja perjantaina olen kiinni töissä, niin kärri pitäisi saada nopeasti leimalle. Itsellä eikä Henellä ole kokemusta kärrin korjauksesta eikä oikeastaan työkalujakaan ja kaikkien asiasta jotain tietävien kaverien aikataulut olivat lyhyellä varoitusajalla kiireisiä. Niinpä google auki ja etsimään korjauspaikkaa. Kuopion Vaunuhuolto Oy lupasi ottaa kärrin tarkasteluun keskiviikkoaamuna ja sovimme että kärri sinne viedään aamulla heti yhdeksäksi. Puolenpäivän aikaan keskiviikkona tuli ilmoitus että kärri on korjattuna ja katsastettuna. Tämä ilmoitus yllätti ja helpotti tosi paljon päivän ja loppuviikon ohjelmaa. Asiakaspalvelusta täydet pisteet kyseiselle paikalle (ei maksettu mainos :)), katsastuksesta ei ollut mitään puhetta mutta se oli hoidettu samalla alta pois! Vielä nykyäänki joistain paikoista saa palvelua ja eipä tarvitse seuraavalla kerralla miettiä minne kärrin vie jos tulee jotain ongelmia.

Helpotus
Helpotus, traileriongelmissa kannattaa ottaa yhteyttä!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s