Äitienpäivän treenaukset

mestarin hauki

aloitetaan nyt vaikka sanoin että olipahan reissu. Keli oli mahtava, pienestä pilvisyydestä pläkätyyneen auringon paisteeseen! Kävimme treenailemassa ensi sunnuntaita varten, koska Jokikone cup starttaa silloin rääkkylän osakilpailulla. Koitimme useita paikkoja lyhyin vetoajoin. Joka paikka antoi haukea ihan ok. Toisaalla pientä paljon ja muualla vähän, mutta isoja. rojua jäi pohjaan puolen kesän edestä, mutta mukavaa oli. Testissä olivat uudet XL shallow tuikkarit ja ei voi kuin ihmetellä miten niin iso pystylappuvaappu tulee niin taiteellisen epäsymmetrisesti perässä. Häkellyttävä uinti kaiken puolin. Toimivuudesta todisteena 8+ hauki joka vapautettiin kuvaamisen jälkeen. Kun haukipaikat oli katsottu, oli vuorossa kuhapaikat. Vartin veto ja ensimmäinen mittakala kyydissä. Lenkki ympäri ja toinen nippanappaa alamittainen kuha näyttäytyi. Piirtoa ottipaikalla aivan pimeänään kaiussa. Riemun kiljahdukset sai päätöksen viimeisellä paikalla Vuosalmen edustalla kun rojuja ylös kelatessa ajoimme takilat talvella järveen jääneeseen verkkoon. Kelasimme yhden pitkän jatan kyytiin ja läjän kelluvaa narua siihen kyytipojaksi. Pari tunti meni rattoisasti siinä projektissa, mutta eipähän niin paljon muut uistelijat enää saa kamojaan nuihin kiinni. Vielä sinne toinenkin jata jäi joka painuu 8m reunasta syvänteeseen. Ei mahtunut kyytiin enää se. Saldona kyydissä näyttyneitä kaloja, haukia n. 25kpl ja pari kuhaa.IMG-20150510-WA0039 -Tomi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s